24.6
23:29

Τεράστιο ΣΟΚ στη Γαλλία: Υποβιβάστηκε λόγω χρεών η Λιόν

AEK1924.gr team
Τεράστιο ΣΟΚ στη Γαλλία: Υποβιβάστηκε λόγω χρεών η Λιόν
Advertisement

Η επιτροπή αδειοδότησης αφού εξέτασε τον φάκελο της Λιόν, επέμεινε στην αρχική απόφαση της 15ης Νοεμβρίου και επικύρωσε τον υποβιβασμό της Ολιμπίκ στην Ligue 2!

Κεραυνός εν αιθρία στο γαλλικό ποδόσφαιρο από την απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης που στέλνει την Λιόν στην Ligue 2, εμμένοντας στην αρχική απόφαση της 15ης Νοεμβρίου.

Η Ολιμπίκ είχε περίπου 7 μήνες για να συμμορφωθεί στις υποδείξεις και να παρουσιάσει ένα βιώσιμο πλάνο μείωσης των χρεών που είχαν ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια ευρώ, όμως ο φάκελος που παρουσίασε ο Αμερικανός ιδιοκτήτης Τζον Τέξτορ, φαίνεται ότι δεν έπεισε την αρμόδια αρχή.

Η Λιόν έχει το δικαίωμα έφεσης, ωστόσο τα πράγματα δείχνουν να είναι εξαιρετικά δύσκολα για την ιστορική γαλλική ομάδα, που λόγω κακοδιαχείρισης βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές στην σύγχρονη ιστορία της!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->