24.6
17:56

Τα βρήκε με Τάισον ο ΠΑΟΚ και συνεχίζει

AEK1924.gr team
Τα βρήκε με Τάισον ο ΠΑΟΚ και συνεχίζει
Advertisement

Επήλθε προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Τάισον, με τον Βραζιλιάνο να παραμένει κάτοικος Τούμπας για έναν ακόμη χρόνο, όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς.

Προ ημερών είχε δηλώσει πως προτεραιότητά του είναι να μείνει στον ΠΑΟΚ. Το ζήτημα της ανανέωσής του βρέθηκε ψηλά στην ατζέντα των ανθρώπων του Δικεφάλου, οι οποίοι έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο μετά τις επαφές των τελευταίων ημερών.

Ο έμπειρος εξτρέμ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αρχική πρόταση του Δικεφάλου και οι Θεσσαλονικείς επανήλθαν με δεύτερη, βελτιωμένη πρόταση που φτάνει τις 600-650 χιλιάδες ευρώ συν μπόνους.

Από την προηγούμενη Παρασκευή, ο Τάισον είχε διαμηνύσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θα πάρει λίγο χρόνο προκειμένου να δώσει την απάντησή του. Ακολούθησε νέα, καθοριστική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και προήλθε η προφορική συμφωνία.

Με την άφιξή του στην Ελλάδα ενόψει της νέας σεζόν, αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας μετά τους Γκουγκεσασβίλι, Κένι και Παβλένκα (σ.σ. συμφωνία μέχρι το 2027).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->