20.6
19:35

Λάτσιο: Τιμή εκκίνησης τα 30 εκατ. ευρώ για Μανδά – Έντονο ενδιαφέρον της Γουλβς

AEK1924.gr team
Λάτσιο: Τιμή εκκίνησης τα 30 εκατ. ευρώ για Μανδά – Έντονο ενδιαφέρον της Γουλβς
Advertisement

Αυτό αναφέρει σήμερα (20/6) η ιταλική εφημερίδα  Messaggero-σε εκτενές δημοσίευμά της-, θυμίζοντας ότι στα τέλη του περασμένου Αυγούστου απορρίφθηκε από τη Λάτσιο μια προσφορά 12 εκατομμυρίων.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο  Άντζελο Φαμπιάνι «θέλει να τον κρατήσει πάση θυσία, διαισθανόμενος ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό κεφαλαιακό κέρδος (αγοράστηκε για μόλις 750 χιλιάδες ευρώ).

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο της Λάτσιο ήδη έχει πει: «Έχουμε δύο δυνατούς τερματοφύλακες. Ο καθορισμός ορίων τώρα φαίνεται εξαιρετικά πρόωρος, είναι δυνατοί και ανταγωνίζονται. Μετά, αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος, θα κάνει μια διαφορετική επιλογή τον Ιανουάριο».

Ο ίδιος ο Μανδάς, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στις 10/1/24 σε αγώνα για το Coppa Italia με τη Ρόμα (1-0), ξέρει καλά: «Ο Προβεντέλ και εγώ έχουμε συμβόλαιο. Στο τέλος, ο σύλλογος θα αποφασίσει τι είναι καλύτερο. Η Λάτσιο έρχεται πάντα πρώτη και το ξέρουμε και οι δύο. Πέρυσι η Γουλβς επικοινώνησε με τη Λάτσιο, αλλά ο σύλλογος δεν ήθελε να εξετάσει την αποχώρησή μου. Οι Άγγλοι είπαν ότι θα επέστρεφαν αργότερα. Η Premier League με ενδιαφέρει, αλλά δεν θα μετακομίσω μόνο και μόνο για χάρη της».

Πηγή: sdna.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->