Στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τα επόμενα 5 χρόνια ανακοινώθηκε ο Δημήτρης Καλοσκάμης, με την ομάδα να τον «κλείνει» την ώρα που τον βάφτιζαν… ερυθρόλευκο.
Μία κίνηση-ματ ήταν αρκετή για να πειστεί ο Ατρόμητος και ο ποδοσφαιριστής πως η προοπτική και η πρόταση της ΑΕΚ ήταν η καλύτερη για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.
Μάλιστα, η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε επισήμως την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως πρόκειται για την ακριβότερη πώληση της ομάδας του Περιστερίου στην ιστορία της.
Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την πώληση του Δημήτρη Καλοσκάμη στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
Ο Δημήτρης Καλοσκάμης αποκτήθηκε από την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2024 και μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με συμμετοχές σε επίπεδο Super League και σε επίπεδο Εθνικής ομάδας Ελπίδων.
Με αυτή τη συμφωνία, η ομάδα μας προχωρά στην πιο ακριβή πώληση της ιστορίας της, αποδεικνύοντας ότι ο Ατρόμητος αποτελεί το ευνοϊκότερο πεδίο δράσης για έναν νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement