14.6
13:19

Η Daily Express παρουσιάζει προχωρημένο το Ντέσερς – ΑΕΚ: «My Big Fat Greek Earnings» (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
Η Daily Express παρουσιάζει προχωρημένο το Ντέσερς – ΑΕΚ: «My Big Fat Greek Earnings» (ΦΩΤΟ)

Η σκωτσέζικη εφημερίδα έχει σε σημερινό πρωτοσέλιδο της, τον Νιγηριανό επιθετικό και την επικείμενη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, παρουσιάζοντας την ως προχωρημένη υπόθεση.

Έχει μεγαλώσει αρκετά στη Σκωτία, η υπόθεση της μεταγραφής του Σίριελ Ντέσερς στην ΑΕΚ, καθώς τα Μέσα το παρουσιάζουν ως προχωρημένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, σε σημερινό της πρωτοσέλιδο (14/06) της «Daily Express Sport» το οποίο έχει τίτλο «MY BIG FAT GREEK EARNINGS» (μια παραλλαγή του my big fat greek wedding, γάμος αλά ελληνικά), ο 30χρονος επιθετικός της Ρέιντζερς παρουσιάζεται ότι είναι στο… δρόμο προς την Ένωση.

Κάνοντας αναφορά για συμφωνία ύψους πέντε εκατομμυρίων λιρών (5,87 εκατ. ευρώ), που θα συνοδεύεται από εβδομαδιαίες απολαβές-μαμούθ, για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω πρωτοσέλιδο.

Πιο αναλυτικά, το βρετανικό ρεπορτάζ, τονίζει ότι ο Ντέσερς θα υπογράψει συμβόλαιο με εβδομαδιαίο μισθό 30.000 λιρών (35.254 ευρώ), ποσό που τον καθιστά έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ιστορία της Stoiximan Super League.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ του Άντι Νιούπορτ της «Daily Express Sport» υπογραμμίζει πως η κίνηση αυτή φαίνεται πως επιταχύνει την έξοδο του 30χρονου επιθετικού από την ομάδα της Σκωτίας, να πλησιάζει ο παίκτης στην ΑΕΚ.

Θυμίζουμε, ότι πρώτοι είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr, ότι ο Σίριελ Ντέσερς, τα έχει βρει σ’ όλα με την Ένωση, η οποία καλύπτει τα «θέλω» της και απομένει μόνο να βρεθεί η χρυσή τομή για το deal και με την Ρέιντζερς για να γίνει η μεταγραφή.

Το πρωτοσέλιδο της Daily Express Sport:

Το πρωτοσέλιδο της Daily Express Sport για τον Ντέσερς και την ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement