
Ο Πολωνός πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, θα επιστρέψει στην πατρίδα του, για ν’ αναλάβει χρέη Αθλητικού Διευθυντή στην Βίσλα Πλοκ.
Μετά από τρία χρόνια παρουσίας του, στην ΑΕΚ, ο Ράντεκ Κουχάρσκι πριν λίγες ημέρες αποτέλεσε παρελθόν απ’ την ομάδα.
Ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα μείνει χωρίς δουλειά, καθώς ο Πολωνός πρώην τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, βρίσκεται κοντά στην Βίσλα Πλοκ, για ν’ αναλάβει Αθλητικός Διευθυντής.
Ο Κουχάρσκι στα τρία χρόνια που βρέθηκε στην ΑΕΚ, δεν είχε ιδιαίτερες αρμοδιότητες ή τουλάχιστον δεν είχε αρμοδιότητες, που επικοινωνήθηκαν ποτέ προς τα έξω, που μέχρι τώρα που ολοκληρώθηκε η παρουσία του, αναζητούμε τον ρόλο του.
Παρόλα αυτά, βολιδοσκοπείται απ’ την Βίσλα Πλοκ, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση της δεύτερης κατηγορίας της Πολωνίας και κατάφερε να πάρει την άνοδο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement