09.6
15:37

Από την ΑΕΚ Β’ στην Αραράτ της Αρμενίας

AEK1924.gr team
Από την ΑΕΚ Β’ στην Αραράτ της Αρμενίας
Advertisement

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μαλή, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από την ΑΕΚ και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Αρμενίας.

Από την ΑΕΚ Β’ στην Αρμενία και την Αραράτ. Ο Αλέξανδρος Μαλής ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αποχαιρετά την Ελλάδα, παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο εξωτερικό.

Ο Μαλής έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του ζωής στον Παναιτωλικό, με τον οποίο κατέγραψε 113 συμμετοχές, με τρία γκολ και δύο ασίστ.

Τους τελευταίους μήνες, ο Μαλής αγωνιζόταν στη Super League 2 για χάρη της ΑΕΚ Β’, που τον απέκτησε τον Φεβρουάριο, με την ελπίδα να αποφύγει τον υποβιβασμό, κάτι το οποίο και δεν έγινε, με τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό να φοράει τη φανέλα της Ένωσης, συνολικά τρεις φορές.

Πλέον ο Μαλής αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αραράτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας από την Αρμενία:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο 28χρονος Έλληνας αμυντικός Αλέξανδρος Μαλής εντάχθηκε στην ομάδα μας.

Έχει πραγματοποιήσει 115 εμφανίσεις στη Superleague Ελλάδας κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Καλωσόρισες στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια, Αλέξανδρε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Ararat-Armenia (@fc_ararat_armenia)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->