Η «Ένωση» έχασε σωρεία ευκαιριών, πέφτοντας πάνω σε έναν εκπληκτικό Χαραλαμπόπουλο που πραγματικά κατέβασε ρολά, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου επί της ουσίας το 2-1 έκρινε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ ρίσκαρε με έξτρα παίκτη, δεχόμενη τα υπόλοιπα 3 γκολ, δίχως τερματοφύλακα.
Άξια αναφοράς η παρουσία του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ, που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στήριξε τους παίκτες του Άγγελου Εμμανουηλίδη
Πλέον, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στον 5ο και τελευταίο Τελικό, με τους «κιτρινόμαυρους» να προετοιμάζονται να τα δώσουν όλα στην έδρα τους μαζί με τους φίλους της ομάδας.
Ο ΑΣΕ Δούκα με την πρώτη του υποψία ευκαιρίας κατάφερε να σκοράρει, με δυνατό σουτ από αριστερά. Η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμούς και ξεκίνησε να… σφυροκοπά την αντίπαλη εστία, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες. Φίτο, Μουτσάτσα και Ταρνανίδης πέσανε πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα του Δούκα, που κράτησε το μηδέν σε 5 περιπτώσεις. 2:40 πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο Ντιέγκο από κοντά δεν κατάφερα να ισοφαρίσει, με τη μπάλα να περνά άουτ, ενώ λίγα δευτρόλεπτα αργότερα ο Φίτο με δυνατό σουτ, ανάγκασε εκ νέου τον αντίπαλο γκολκίπερ σε μεγάλη απόκρουση.
Όμοια ήταν η εικόνα και στο β’ μέρος. Η ΑΕΚ είχε συνεχώς τη μπάλα και πίεζε για το γκολ. Στο 26′, ο Ντάτης από κοντά έκανε το δυνατό σουτ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ. Φίτο, Αδαμόπουλος και Τροβάτο έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση, ωστόσο η μπάλα δεν τους έκναε το χατήρι. 7′ πριν το φινάλε, ο Αδαμόπουλος με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 37′, ο Ντάτης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ του σταμάτησε και πάλι στον τερματοφύλακα. Ένα λεπτό αργότερα, ο Χαραλαμπόπουλος πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα σε κοντινή προβολή του Αδαμόπουλου.
Στα τελευταία τρία λεπτά ο Άγγελος Εμμανουηλίδης έβαλε έξτρα παίκτη στο παιχνίδι, βγάζοντας τον τερματοφύλακα. Ντάτης και Μουτσάτσα δεν σκόραραν εκ νέου με σουτ από κοντινή απόσταση. Τελικά, 1:14 πριν τη λήξη, ο Μάνος από δεξιά με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε ένα πανδαιμόνιο από τους 120 φίλους της ΑΕΚ! 29″ πριν το φινάλε ο Ντάτης είδε εκ νέου τον Χαραλαμπόπουλο να αποκρούει από κοντά, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.
Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, η ΑΕΚ είχε το πάνω χέρι, χωρίς όμως να βρει δίχτυα. Στο β’ ημίχρονο, και κόντρα στην ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 με μακρινό σουτ, ενώ απέμεναν 3′ για το φινάλε. Η ΑΕΚ ρίσκαρε, έβαλε έξτρα παίκτη στο παιχνίδι, όμως στην κόντρα δέχθηκε τρία γκολ, με το 5-1 να είναι το τελικό σκορ.
ΑΣΕ Δούκα – ΑΕΚ 5-1
Σκόρερ: Μάνος.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement