Ένα ακόμη «θερμό» καλοκαίρι προμηνύεται για τον Ορμπελίν Πινέδα, με τις ομάδες του Μεξικού –και κυρίως τη Μοντερέι– να επιστρέφουν με αξιώσεις στο προσκήνιο της διεκδίκησής του από την ΑΕΚ.
Η Μοντερέι φαίνεται αποφασισμένη να επανέλθει πιο δυναμικά αυτή τη φορά, καθώς το περασμένο καλοκαίρι δεν κατάφερε να φτάσει τις απαιτήσεις της Ένωσης. Πλέον, με τη ρήτρα αποδέσμευσης των 8 εκατομμυρίων ευρώ να ενεργοποιείται από την 1η Ιουλίου, οι «Ραγιάδος» είναι διατεθειμένοι να καλύψουν πλήρως το ποσό, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Κέρι Ρουίζ.
Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ θα περάσει το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού με την εθνική του ομάδα στο Gold Cup, γεγονός που ενδεχομένως να καθυστερήσει τη λήψη της τελικής του απόφασης. Ωστόσο, το ενδιαφέρον από τη Μοντερέι συνοδεύεται και από ιδιαίτερα ελκυστικές οικονομικές προτάσεις, κάτι που καθιστά το δίλημμα του Πινέδα – παραμονή στην Ευρώπη ή επιστροφή στην πατρίδα – πιο έντονο από ποτέ.
Η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ίδιος ο παίκτης θα κληθούν σύντομα να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement