30.5
17:47

H Λίβερπουλ ανέβηκε στα 130 εκατ. ευρώ και πλησιάζει στον Βιρτς

AEK1924.gr team
H Λίβερπουλ ανέβηκε στα 130 εκατ. ευρώ και πλησιάζει στον Βιρτς
Advertisement

Έτοιμη να κάνει τον Φλόριαν Βιρτς τον ακριβότερο παίκτη της ιστορίας της είναι η Λίβερπουλ, που κατέθεσε επίσημη πρόταση 130 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον θαυματουργό Γερμανό.

Όλο και πλησιάζει στην πιο «ηχηρή» μεταγραφή της ιστορίας της η Λίβερπουλ, που κάνει τα πάντα για να τελειώσει την υπόθεση του Φλόριαν Βιρτς όσο πιο άμεσα γίνεται. Άλλωστε, διαρκώς ανεβάζουν τις προτάσεις τους για να ντύσουν τον θαυματουργό Γερμανό στα κόκκινα.

Η τελευταία εξ αυτών, σύμφωνα με το Athletic, έφτασε στα γραφεία της Μπάγερ Λεβερκούζεν την Παρασκευή (30/05) και αγγίζει τα 130 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία των Άγγλων! Οι Ασπιρίνες φημολογείται πως θέλουν το συνολικό πακέτο της μεταγραφής να φτάσει τα 150 εκατομμύρια, ωστόσο αναμένεται πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι δύο σύλλογοι θα τα βρουν.

Άλλωστε, η Λίβερπουλ έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τον Βιρτς, που θέλει μόνο… Reds και περιμένει το «πράσινο φως» για να μπει στο αεροπλάνο και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->