
Ο Ράφα Μπενίτεθ βρίσκεται καθ’ οδόν για το Μπιλμπάο, όπου απόψε (21 Μαΐου 2025) διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του UEFA Europa League ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κατάμεστο Σαν Μαμές.
Η παρουσία του Ισπανού τεχνικού στην πατρίδα του μόνο απαρατήρητη δεν περνάει, αφού την ίδια ώρα παραμένει «καυτό» όνομα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, που αναζητά τον διάδοχο του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της.
Ο φακός τον «συνέλαβε» εν πτήσει, σε φωτογραφία που έχει ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, επιβεβαιώνοντας το ταξίδι του στην ισπανική πόλη για τον τελικό. Η εικόνα αυτή αναζωπύρωσε τη φημολογία γύρω από πιθανές επαφές με ανθρώπους της Ένωσης.
Look who this Manchester United fan was sat next to on his way to Bilbao. 😮
Posted by Football Away Days on Tuesday 20 May 2025
Σύμφωνα με πληροφορίες της Marca, οι δύο πλευρές έχουν ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας. Ο Μπενίτεθ βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους πάγκους μέσω της ΑΕΚ, ενώ η Ένωση αναζητά έναν προπονητή με ευρωπαϊκή εμπειρία και παραστάσεις κορυφής, όπως αυτές που κουβαλά ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Νάπολι και της Θέλτα.
Το γεγονός ότι ταξιδεύει για έναν τελικό δύο αγγλικών ομάδων –που τις γνωρίζει άριστα– σε ισπανικό έδαφος, προσδίδει επιπλέον βαρύτητα στο ταξίδι. Οι συμβολισμοί είναι πολλοί, όμως το σημαντικότερο είναι ότι ο Μπενίτεθ παραμένει «ζωντανός» και ενεργός στο ευρωπαϊκό προσκήνιο, την ώρα που το όνομά του παίζει δυνατά στην ελληνική επικαιρότητα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement