20.5
11:31

Τέλος ο Λυσάνδρου από τον ΟΦΗ – Έρχεται στην ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Τέλος ο Λυσάνδρου από τον ΟΦΗ – Έρχεται στην ΑΕΚ
Advertisement

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μηνά Λυσάνδρου.

Παρελθόν από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΟΦΗ αποτελεί ο Μηνά Λυσάνδρου. Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον κ. Λυσάνδρου, ύστερα από επιθυμία του ίδιου.

Θυμίζουμε πως ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι από τα πιο δυνατά ονόματα στην ατζέντα του Μάριου Ηλιόπουλου για τη θέση του CEO στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Μηνά Λυσάνδρου.

Ο κ. Λυσάνδρου υπηρέτησε με συνέπεια, επαγγελματισμό και αφοσίωση τον οργανισμό μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσπάθεια εξέλιξης και ενίσχυσης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Μιχάλη Μπούση, ο κ. Λυσάνδρου εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τη θέση του, απόφαση που έγινε αποδεκτή σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης.

Ο Μιχάλης Μπούσης δήλωσε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Μηνά για τη συνεργασία μας και για την πολύτιμη προσφορά του στον ΟΦΗ. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του”.

Από την πλευρά του, ο Μηνάς Λυσάνδρου ανέφερε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Μιχάλη Μπούση για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου έδωσε να υπηρετήσω έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο ΟΦΗ. Αποχωρώ με βαθιά εκτίμηση για τον οργανισμό, τους ανθρώπους του και όσα ζήσαμε μαζί. Εύχομαι ολόψυχα στον ΟΦΗ κάθε επιτυχία στο μέλλον”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->