20.5
18:07

Προς Metropolitano ο τελικός του Champions League το 2027

AEK1924.gr team
Προς Metropolitano ο τελικός του Champions League το 2027
Advertisement

Αυξάνονται οι πιθανότητες να διεξαχθεί ο τελικός του Champions League το 2027 στο στάδιο «Metropolitano», με την τελική απόφαση να λαμβάνεται τον Σεπτέμβριο.

Η Ισπανία είναι πιθανό να φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League το 2027 στο στάδιο «Metropolitano», έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό δήλωσε σήμερα (20/5) η υπουργός Αθλητισμού Πιλάρ Αλεγρία, τονίζοντας πως δόθηκε η κυβερνητική άδεια για να διεξαχθεί ο τελικός στη Μαδρίτη. Υποψήφιο είναι και το Μπακού για να φιλοξενήσει το καταληκτικό παιχνίδι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το 2026, ωστόσο η UEFA έχει αναβάλει τη σχετική απόφαση, για την επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, τον Σεπτέμβριο.

Το «Metropolitano» έχει φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League και το 2019, ενώ στο Μπακού έγινε την ίδια χρονιά ο τελικός του Europa League.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->