Το βράδυ της Κυριακής (18/5) ο Ρεμί Καμπελά πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με τη φανέλα της Λιλ και με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησε τον γαλλικό σύλλογο. Ο ίδιος ετοίμασε βαλίτσες με προορισμό την Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Τη Δευτέρα (19/5) ο μεσοεπιθετικός έφτασε στη χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Η εν λόγω μεταγραφή αναμένεται να είναι η πρώτη επίσημη των ερυθρόλευκων για το καλοκαίρι και ο Καμπελά ετοιμάζεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης ανέβασε μία φωτογραφία στα social media, στην οποία φαίνεται ο ίδιος σε παιδική ηλικία να φοράει ερυθρόλευκα. Αυτή, μάλιστα, τη συνόδευσε με ένα emoji κλεψύδρας.
Πηγή: sport24.gr