Επανέρχεται στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της πορτογαλικής ομάδας για τον διεθνή άσο του Παναθηναϊκού, με την A Bola να αναφέρει πως η Σπόρτινγκ πρόκειται να κάνει την τελική της κίνηση για την απόκτησή του μετά τις 25 Μαΐου, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα “λιοντάρια” έχουν ήδη καταθέσει τρεις προτάσεις στους Πράσινους που δεν έχουν γίνει δεκτές, με την τελευταία να φτάνει στα 8 εκατ. ευρώ.
Στην Σπόρτινγκ εκτιμούν ότι μπορούν με ένα ποσό σε αυτά τα επίπεδα να πετύχουν το deal, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, κάτι ωστόσο που δεν έχει βάση, αφού ο Παναθηναϊκός δεν συζητάει για ποσό κάτω από τα 10-11 εκατ. ευρώ, καθώς διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης η Ίντερ.
Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του Βαγιαννίδη, η Σπόρτινγκ του προσφέρει περί τα 1,3-1,4 εκατ. ευρώ ετησίως για τέσσερα ή πέντε χρόνια, ενώ θα προβλέπεται και ρήτρα 60-80 εκατ. ευρώ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement