Ιταλικά δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Μάσιμο Καντσελιέρι, για υποψήφιο για τον πάγκο της Βασίλισσας.
Ο Μάσιμο Καντσελιέρι παρουσιάζεται ως υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ Betsson, εφόσον δεν συνεχίσει ο Ντράγκαν Σάκοτα στο πάγκο της Βασίλισσας.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Backdoorpodcast.com» αναφέρει στο δημοσίευμα της πρώτα πως «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στον ΠΑΟΚ θέλουν να τον κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι, μετά την επιτυχημένη χρονιά που έκανε», αλλά ενδιαφέρον έχει δείξει και η Βασίλισσα.
«Ο Καντσελιέρι έχει θαυμαστή τον Ντράγκαν Σάκοτα και αν ο νυν κόουτς της ΑΕΚ άλλαζε ρόλο εντός της ομάδας, τότε ο Καντσελιέρι θα μπορούσε να έρθει στην ΑΕΚ. Η κατάσταση, αυτή τη στιγμή, είναι ακόμα ρευστή, αλλά σίγουρα ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Ένωσης», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement