13.5
22:25

Πρόεδρος Μυκόνου: «Εννοείται ότι θα παίξουμε στην GBL και πιστεύω στο γήπεδό μας»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου, Αλέκος Αγγελετάκης, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio και ανέλυσε τις σκέψεις και τα πρώτα πλάνα για την παρθενική συμμετοχή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί: «Ελάχιστες είναι οι ώρες του ύπνου, οι φωνές μας ακόμα δεν έχουν φτιάξει. Το νησί ακόμα γιορτάζει. Όλα τα παιδιά πηγαίνουμε από επιχείρηση σε επιχείρηση να γνωριστούν, να τους δει ο κόσμος, να ευχηθούν».

Για το αν περίμεναν εξ αρχής ότι θα πετύχουν την άνοδο: «Ο σχεδιασμός ξεκίνησε πριν μια διετία. Έγινε με έναν αξιόλογο και φανταστικό προπονητή, δόθηκε λευκή επιταγή στον κύριο Ζιάγκο, έφτιαξε μια ομάδα μοντέλο την οποία την ευχαριστηθήκαμε όλον τον χειμώνα. Απ’ τα 2-3 παιχνίδια που είδαμε πώς έπαιζε η ομάδα, είχαμε καταλάβει πως μάλλον έρχεται πιο γρήγορα η άνοδος απ’ ό,τι είχαμε κανονίσει. Οπότε το κουβεντιάζαμε από Οκτώβρη-Νοέμβρη αυτό».

Για το αν νιώθει μια δικαίωση μετά και την επίτευξη της ανόδου: «Η δικαίωση ήταν για όλους μας. Μπορεί τα χρήματα να τα βάζουμε εμείς, αλλά η ποσότητα χρημάτων είναι απ’ τον κόσμο της Μυκόνου, τις επιχειρήσεις, τις χορηγίες. Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που μας εμπιστεύθηκαν και τους δικαιώσαμε κι αυτούς. Όλα τα χρήματα αυτά ήταν Μυκονιατών».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->