Νέο δημοσίευμα απ’ το Μεξικό, που παρουσιάζει τον Αργεντινό τεχνικός ως πρώτη επιλογή της Μοντερέι.
Βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Μοντερέι, παρουσιάζεται στο Μεξικό ο Ματίας Αλμέιδα.
Πριν καν ανακοινωθεί επίσημα το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Αργεντινό τεχνικό, εμπλέκεται συνεχώς σε σενάρια για ν’ αναλάβει την επόμενη ομάδα του, ο Ματίας Αλμέιδα, παίζοντας σε αρκετά ρεπορτάζ ομάδων. τ’ όνομα του.
Έτσι λοιπόν, οι Μεξικανοί με νέο δημοσίευμα τους, τον παρουσιάζουν αντικαταστάτη του Ντεμικέλις, ως πρώτη επιλογή της Μοντερέι.
Σύμφωνα με το FOX Μεξικού, ο Αλμέιδα είναι πρώτη επιλογή και χαίρει εκτίμησης στο Μεξικό, μετ’α απ’ την άκρως επιτυχημένη θητεία του στην Τσίβας.
Μάλιστα, είναι αρκετοί και οι δημοσιογράφοι στο Μεξικό που αναφέρουν τον Αλμέιδα ως πρώτη επιλογή και στη λίστα της Μοντερέι για τον πάγκο της, αλλά παίζουν και τα ονόματα των Ντομένεκ Τορέντ, Τσάβι Ερνάντεθ και Ερνάν Κρέσπο.
Φυσικά, όταν ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιο του με την ΑΕΚ, τότε πιθανότατα να κορυφωθούν οι προτάσεις για τον Πελάδο, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του Ντουμπάι και της Αραβίας.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement