Ο Αργεντινός τεχνικός θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές ως προς τα πρόσωπα της βασικής ενδεκάδας, για την αυλαία της καταστροφικής σεζόν στην Τούμπα.
Τελευταία αγωνιστική για τη φετινή –καταστροφική– σεζόν για την ΑΕΚ, η οποία έχει τη δυνατότητα, με μία νίκη απόψε απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, να εξασφαλίσει το ελάχιστο της 3ης θέσης στη βαθμολογία. Η θέση αυτή προσφέρει κάποια οφέλη, τόσο στην ευρωπαϊκή πορεία όσο και στην επόμενη ημέρα του συλλόγου.
Ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να καθίσει απόψε για τελευταία φορά στον πάγκο της ΑΕΚ, θα ήθελε να κλείσει τον κύκλο του με μία νίκη, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων τριών μηνών.
Στα αγωνιστικά, ο Αλμέιδα θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αντονί Μαρσιάλ, καθώς μειώθηκε η –άδικη– ποινή του από την αποβολή στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Μαρσιάλ, λοιπόν, διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.
Γενικά, η Ένωση δεν φαίνεται να αλλάζει σχηματισμό, αλλά θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα της ενδεκάδας.
Πιο αναλυτικά, ο Μπρινιόλι θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Ρότα, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς, με τους Βίντα και Μήτογλου ως στόπερ.
Στη μεσαία γραμμή, ένας εκ των Γιόνσον ή Σιμάνσκι θα έχει ρόλο κόφτη, με τους Πινέδα και Μάνταλο μπροστά του. Ο Λαμέλα θα αγωνιστεί δεξιά ως εξτρέμ, ο Μαρσιάλ αριστερά, και ο Πιερό στην κορυφή της επίθεσης.
Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ελίασον, ο οποίος διεκδικεί φανέλα βασικού. Σε αυτή την περίπτωση, θα αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ, με έναν εκ των Μάνταλου ή Πινέδα να μένει εκτός, και τον Λαμέλα να μετακινείται σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement