09.5
17:05

Λίβερπουλ: Ο Κιέζα απέρριψε προτάσεις από Νάπολι και Μίλαν, επιθυμεί να παραμείνει στο Άνφιλντ

AEK1924.gr team
Λίβερπουλ: Ο Κιέζα απέρριψε προτάσεις από Νάπολι και Μίλαν, επιθυμεί να παραμείνει στο Άνφιλντ
Advertisement

Ο Φεντερίκο Κιέζα επιθυμεί να παραμείνει στη Λίβερπουλ και το απέδειξε στην πράξη, απορρίπτοντας δύο προτάσεις δανεισμού που είχε στα χέρια του.

Η μεταγραφή του Φεντερίκο Κιέζα στη Λίβερπουλ δεν είχε την εξέλιξη που οι δύο πλευρές ήλπιζαν, καθώς ο παίκτης ταλαιπωρείται από διαρκείας τραυματισμούς, ενώ δεν έχει καταφέρει να βρει συνέπεια στο παιχνίδι του λόγω έλλειψης αγωνιστικών λεπτών.

Ο Ιταλός εξτρέμ έχει σημειώσει φέτος 13 συμμετοχές, κυρίως ως αλλαγή, μετρώντας 2 γκολ και 2 ασίστ, επιδόσεις που έχουν απογοητεύσεις του Κόκκινους, οι οποίοι σκεφτόντουσαν να τον παραχωρήσουν τον καλοκαίρι σε ομάδα ως δανεικό.

Παρά ταύτα, ο 27χρονος δεν σκοπεύει να τα παρατήσει. Αντιθέτως είναι έτοιμος να παλέψει για τη θέση του στο Άνφιλντ, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και από μία πρόσφατη κίνησή του. Σύμφωνα λοιπόν με το Calciomercato, ο Κιέζα απέρριψε δύο προτάσεις από συλλόγους της Serie A.

Πια αναλυτικά, τόσο η Νάπολι, όσο και η Μίλαν κατέθεσαν πρόταση δανεισμού του για ένα έτος, ωστόσο ο Ιταλός διεθνής ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ιταλία.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->