Καλοκαίρι σημαντικών αλλαγών αναμένεται το προσεχές, με το ρόστερ της ΑΕΚ να χρήζει αναβάθμισης για να μπορέσει να επανέλθει σε επίπεδο πρωταθλητισμού.
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποχωρήσεις απροσδόκητες, ακόμα και παικτών που φαντάζουν «κλειδωμένοι» με την ομάδα, όπως ο Αρόλντ Μουκουντί που προσφάτως ανανέωσε.
Ο διεθνής Καμερουνέζος στόπερ ανανέωσε έως το 2028 με την ΑΕΚ, όμως σύμφωνα με το «africafootunited» δεν αποκλείεται να αγωνίζεται αλλού την νέα αγωνιστική περίοδο που θα έρθει, με ομάδες από την Γαλλία και την Γερμανία να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, «ο Μουκουντί θα επιθυμούσε μια μεταγραφή στην καλοκαιρινή περίοδο που πλησιάζει, έχοντας προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες της Γαλλίας και της Γερμανίας».
Όπως προσθέτουν οι Αφρικανοί, «ο Μουκουντί θα ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του από τη στιγμή που έχει προκύψει το ενδιαφέρον από συλλόγους της Ligue 1 και της Bundesliga και το μέλλον του θα μπορούσε να είναι μακριά από την Ελλάδα».
Τη φετινή σεζόν ο Μουκουντί πραγματοποίησε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΕΚ, σκοράροντας πέντε τέρματα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement