Η μεταγραφή ύψους 58 εκατομμυρίων του Ριτσάρλισον στην Τότεναμ το 2022 αναμφίβολα δεν απέφερε όσα οφέλη ήλπιζαν στο Λονδίνο. Ο επιθετικός δεν κατάφερε να “δεθεί” με τα Σπιρούνια, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει βρει συνέπεια στο σκοράρισμα.
Για αυτό τον λόγο, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027, δεν πρόκειται να παραμείνει στους Λονδρέζους μετά τη λήξη της φετινής σεζόν.
Ο Βραζιλιάνος αρνείται να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Αντιθέτως, έχει αποφασίσει να επιστρέψει πίσω στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Έβερτον.
Σύμφωνα με το αγγλικό μέσο “GiveMeSport”, τα Ζαχαρωτά έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Τότεναμ, ώστε να φέρουν πίσω στο Γκούντισον Παρκ τον 27χρονο στράικερ.
Η πρόταση ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αναφέρεται επίσης πως ο Ντέιβιντ Μόγιες ήρθε σε επαφή μαζί του, καθώς και ότι οι διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής βρίσκονται στο τελικό στάδιο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement