07.5
13:24

ΕΠΟ: Υποχρεωτική χρήση Ελλήνων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο

AEK1924.gr team
ΕΠΟ: Υποχρεωτική χρήση Ελλήνων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο
Advertisement

Να τονώσουν το ελληνικό στοιχείο των εγχώριων διοργανώσεων θέλουν οι άνθρωποι της ΕΠΟ, με τον Μάκη Γκαγκάτση να ενημερώνει σχετικά.

Σε αλλαγές στο φορμάτ και τους κανονισμούς των εγχώριων διοργανώσεων θέλει να προχωρήσει η ΕΠΟ του Μάκη Γκαγκάτση.

Μία από τις αλλαγές που φαίνεται πως εισηγείται προς άμεση εφαρμογή, σχετίζεται με την τόνωση του ελληνικού στοιχείου στις ομάδες.

Αναφορικά με το νέο φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ανέπτυξε τις πτυχές της πρότασης που τέθηκε υπόψη της ΕΕΠ και σχετικά με την κανονιστική πρόβλεψη υποχρεωτικής συμμετοχής Έλληνα παίκτη καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Μάλιστα, επισημάνθηκε ότι από τη σεζόν 2026-27 σκοπός είναι να επεκταθεί σε δύο παίκτες η εν λόγω υποχρεωτικότητα (για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες μετά το 2004 τη φετινή σεζόν), αλλά και να υιοθετηθεί το ίδιο μοντέλο στην Super League 1.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->