
Η Βασίλισσα πριν εφτά χρόνια σαν σήμερα, επικρατούσε της Μονακό στον τελικό του BCL στο ΟΑΚΑ με 100-94 και κατακτούσε το τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της.
Η 6η Μαΐου έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ένδοξη ιστορία της Βασίλισσας του ελληνικού μπάσκετ, καθώς πριν εφτά χρόνια επέστρεψε σαν σήμερα στον Ευρωπαϊκό της θρόνο.
Η ΑΕΚ επικρατούσε της Μονακό στον τελικό του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ με 100-94 και κατακτούσε τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της.
Φυσικά, δεν θα μπορούσε αυτή την τρομερή στιγμή της ομάδας να μην την θυμηθεί η Βασίλισσα στα social media, με την ελπίδα σε λίγες ημέρες να ζήσει το ίδιο και καλύτερες στιγμές, φτάνοντας σ’ ακόμα μια κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου, του τέταρτου της ιστορίας της.
Δείτε την δημοσίευση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement