04.5
12:36

Μαρσέιγ: Ο Γκρίνγουντ νοσταλγεί την Αγγλία και σκέφτεται να εγκαταλείψει τους Μασσαλούς

AEK1924.gr team
Μαρσέιγ: Ο Γκρίνγουντ νοσταλγεί την Αγγλία και σκέφτεται να εγκαταλείψει τους Μασσαλούς
Advertisement

Παρότι δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο, ο Μέισον Γκρίνγουντ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει πρόωρα από τη Μαρσέιγ.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ φαινόταν πως είχε βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στη Γαλλία. Το περασμένο καλοκαίρι, η Μαρσέιγ επένδυσε 26 εκατομμύρια ευρώ για τον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μία μεταγραφή που αποδείχθηκε “λίρα εκατό”, με τον 23χρονο να μετρά φέτος 19 τέρματα και πέντε ασίστ.

Παρά ταύτα, ο Άγγλος επιθετικός φαίνεται πλέον να εξετάζει την πιθανότητα να αφήσει πρόωρα τη Μασσαλία, προκειμένου να επιστρέψει στην Premier League, παρότι δεσμεύεται με πενταετές συμβόλαιο με ισχύ έως το 2029.

Ο λόγος πίσω από αυτή την επιθυμία, σύμφωνα με τη Sun, φέρεται να είναι ότι ο παίκτης νοσταλγεί την Αγγλία, την οποία άφησε πριν από δύο έτη.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το τελευταίο διάστημα έχει βαρύνει το κλίμα για τον Γκρίνγουντ στο Βελοντρόμ, διότι ο Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι ήρθε σε ρήξη μαζί του, βάζοντάς τον μάλιστα στον πάγκο για ορισμένα παιχνίδια, με τον Ιταλό τεχνικό να κάνει λόγο για έλλειψη σωστής νοοτροπίας.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->