Για την ακρίβεια ο Ρόναλντ Κούμαν τάχθηκε υπέρ του Ιταλού τεχνικού, με τον προπονητή της εθνικής Ολλανδίας να τονίζει πως ο Κάρλο Αντσελότι κάνει εξαιρετική δουλειά στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ακόμη, αρνήθηκε να ονομάσει φαβορί στον τελικό του Σαββάτου (26/4) για το Κύπελλο Ισπανίας, ανάμεσα στη «βασίλισσα» και την Μπαρτσελόνα.
«Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιους τελικούς. Αν κάνεις ανάλυση, μπορεί να πει κανείς ότι ποδοσφαιρικά η Μπαρτσελόνα έχει καλύτερα αποτελέσματα, αλλά σε έναν αγώνα μεταξύ Μπάρτσα και Ρεάλ όλα μπορούν να συμβούν. Για τη Βασίλισσα είναι μια ευκαιρία να ξεπεράσει την απογοήτευση του αποκλεισμού από το Champions League. Δέχονται κριτική για την απόδοση και τα αποτελέσματά τους, αλλά σε έναν τελικό Κυπέλλου μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων δεν υπάρχουν φαβορί.
Στο ποδόσφαιρο, τελικά, οι προπονητές θεωρούνται υπεύθυνοι. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Αντσελότι κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι άλλωστε ο προπονητής με τα περισσότερα τρόπαια στον κόσμο. Είναι ένας καλός και έξυπνος προπονητής, που διαχειρίζεται πολύ καλά ένα ρόστερ γεμάτο αστέρια όπως αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης. Για μένα δεν φταίει. Η μη κατάκτηση τίτλων είναι συλλογική ευθύνη, αλλά τελικά ο προπονητής πάντα κατηγορείται».
Πηγή: sdna.gr