Ο Άγγελος Ποστέκογλου μιλώντας ενόψει της ρεβάνς ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άιντραχτ Φρανφούρτης, ανέφερε πόσο σημαντική είναι για την ομάδα του μια ενδεχόμενη επιτυχία στην διοργάνωση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ:
«Ο Σόνι δεν ταξίδεψε τελικά. Είναι ο μόνος που δεν τα κατάφερε. Φαίνεται ότι είναι ένα χτύπημα, αλλά είναι μαζί με όλα τα άλλα που συνέβησαν φέτος, οπότε είναι απλώς μια άλλη πρόκληση για εμάς να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο.
Ο λόγος που τον αφήσαμε εκτός το Σαββατοκύριακο ήταν για να του δώσουμε χρόνο να αναρρώσει γιατί παλεύει με αυτό το πόδι εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν το βλέπω το παιχνίδι ως διάσωση της σεζόν, το βλέπω σαν μια ευκαιρία να κάνω κάτι ξεχωριστό.
Είσαι σε ένα σημείο όπου έχεις την ευκαιρία να φτάσεις στους ημιτελικούς ενός μεγάλου διαγωνισμού. Προφανώς γνωρίζεις την πρόκληση που έχεις μπροστά σου και αυτό είναι το κομμάτι για το οποίο είσαι ενθουσιασμένος».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement