Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση για τις τιμωρίες των Κάρμο και Πασχαλάκη
AEK1924.gr team
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταθέσει έφεση για τις τιμωρίες των Κάρμο και Πασχαλάκη για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο Νταβίντε Κάρμο και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών με την ποινή που τους επεβλήθη ουσιαστικά θα χάσουν τους υπόλοιπους αγώνες των play offs του πρωταθλήματος και θα είναι ξανά διαθέσιμοι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με την έφεση που θα υποβάλλει ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες του για να τους έχει νωρίτερα στη διάθεση του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Πηγή: sdna.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο
Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο
Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο
YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο
TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο
X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement
-->