16.4
19:27

Μπάγερν: Επιθυμεί την επιστροφή του Γιλντίζ στο Μόναχο

AEK1924.gr team
Μπάγερν: Επιθυμεί την επιστροφή του Γιλντίζ στο Μόναχο
Advertisement

Ο Βενσάν Κομπανί θέλει να φέρει πίσω στην Μπάγερν Μονάχου τον ταλαντούχο εξτρέμ της Γιουβέντους, Κενάν Γιλντίζ.

Η Γιουβέντους μπορεί τη φετινή σεζόν να μην βρίσκεται βαθμολογικά (4η θέση) ή αγωνιστικά εκεί που θα ήθελε, ωστόσο μέσω του πρότζεκτ ανάδειξης νέων παικτών που υιοθέτησε πέρυσι, ξεχώρισαν αρκετές περιπτώσεις ταλέντων, οι οποίες έχουν τραβήξει τα βλέμματα της ευρωπαϊκής ελίτ.

Ένα τρανό παράδειγμα αποτελεί ο 19χρονος Κενάν Γιλντίζ, ο οποίος, με την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Τιάγκο Μότα, εξελίχθηκε σε αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας, καταγράφοντας οκτώ τέρματα και πέντε ασίστ σε 44 συμμετοχές με τη Γηραιά Κυρία.

Αυτές οι εμφανίσεις του με τη φανέλα των Μπιανκονέρι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου, τη φανέλα της οποίας φορούσε πριν από τρία χρόνια, αγωνιζόμενος στην ομάδα Κ19 των Βαυαρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tuttosport, ο Βενσάν Κομπανί επιθυμεί να φέρει πίσω στο Μόναχο τον Τούρκο εξτρέμ το καλοκαίρι. Η Γιουβέντους αναφέρεται πως δεν είναι ανοικτή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όμως ενδέχεται να χρειαστεί να τον παραχωρήσει, σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσει εν τέλει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->