Πιθανός «σεισμός» στα διοικητικά της Ελλάς Σύρου μετά την άνοδο στη Super League 2, καθώς φέρεται να υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον από πρόσωπο-έκπληξη της κατηγορίας!
Η άνοδος της Ελλάς Σύρου στη Super League 2 δεν έφερε μόνο πανηγυρισμούς, αλλά και… πιθανό σεισμό στα διοικητικά. Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας mikriliga.com αποκαλύπτει ότι επενδυτής με παρουσία ήδη σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας έχει ρίξει στο τραπέζι εξαψήφιο ποσό για να αποκτήσει ρόλο-κλειδί στο νέο project των νησιωτών!
Η ταυτότητά του -προς το παρόν- παραμένει «κλειδωμένη», όμως τα χαρακτηριστικά του, αναφέρει το δημοσίευμα, κάθε άλλο παρά… τυχαία είναι: Γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις της Super League 2, ξέρει πώς κινείται το παρασκήνιο και φαίνεται πως βλέπει την Ελλάς ως ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.
Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, ενώ η διοίκηση της ομάδας κρατά χαμηλούς τόνους, την ώρα που το ενδιαφέρον εντείνεται εντός και εκτός Σύρου.
Την ίδια στιγμή, το γήπεδο της ομάδας δεν είναι ακόμα έτοιμο για τις απαιτήσεις της δεύτερης κατηγορίας, και έτσι η λύση της «μετακόμισης» στα Σπάτα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Έδρα, που καλύπτει τις προδιαγραφές και μπορεί να προσφέρει ασφάλεια -μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο νησί.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement