
Συμπλοκές σημειώθηκαν έξω από το «Ολίμπικο» ανάμεσα στους οπαδούς της Ρόμα και της Λάτσιο λίγη ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι για την Serie A. Περίπου 300 οπαδοί των Τζαλορόσι προσπάθησαν να κάνουν ντου σε συγκεντρωμένους οπαδούς της Λάτσιο, ωστόσο η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση.
Εκτοξεύτηκαν πέτρες, φωτοβολίδες μπουκάλια και η αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει χρησιμοποιώντας τεθωρακισμένα με κανόνια νερού για να διαλύσει τους ταραξίες. Η κατάσταση είναι έκρυθμη, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να έχουν ενισχυθεί. Άλλωστε, το ντέρμπι αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 60.000 οπαδούς.
#Roma, scontri a Ponte Milvio prima del derby#RomaLazio #LazioRoma #13aprile pic.twitter.com/tGRf3mNvhL
— AGTW (@AGTW_it) April 13, 2025
13.04.2025🇮🇹SS Lazio – AS Roma, Roma ultras tried to make contact with Lazio before match, more here: https://t.co/qwhsEwExza pic.twitter.com/sVzSzciK1r
— Hooligans.cz Official (@hooliganscz1999) April 13, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement