
Με ξένο διαιτητή θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας Betsson στις 17 Μαΐου μεταξύ ΟΦΗ και Ολυμπιακού.
Εξελίξεις με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, καθώς μετά τα εισιτήρια για τις δύο ομάδες, πάρθηκε και η απόφαση να έρθει ξένος διαιτητής για να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.
Θεωρητικά, η απόφαση έμενε να παρθεί μόνο από την πλευρά των Κρητικών, καθώς οι Πειραιώτες είχαν εκφράσει ανοιχτά πως δεν έχουν πρόβλημα είτε να είναι Έλληνας είτε ξένος ο διαιτητής της αναμέτρησης στις 17 Μαΐου.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ με επιστολή της προς την ΕΠΟ και τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, ξεκαθάρισε πως είναι αρνητική σε έναν ενδεχόμενο ορισμό Έλληνα διαιτητή. Έτσι, οι Κρητικοί παράλληλα ζήτησαν με κάθε επισημότητα να υπάρξει ξένος διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου, με το αίτημά τους να προκρίνεται.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement