Super League 2: Φρενίτιδα στην Καλαμάτα για το ντέρμπι με την Κηφισιά, sold out 11 μέρες πριν από το ντέρμπι
AEK1924.gr team
Οι φίλαθλοι της Καλαμάτας εξαφάνισαν τα εισιτήρια του ντέρμπι με την Κηφισιά έντεκα μέρες πριν από το ντέρμπι των δύο διεκδικητών της ανόδου.
“Θύελλα” στην Καλαμάτα με τον κόσμο της ομάδας του Δημήτρη Σπανού να εξαφανίζει τα εισιτήρια του ντέρμπι με την Κηφισιά έντεκα μέρες πριν από τον αγώνα.
Στον επίσημο λογαριασμό της Καλαμάτας στα social media “ανέβηκε” σχετικό πόστο γύρω στη 13:00 με την ανακοίνωση του sold out. Την προηγούμενη μέρα οι Πελοποννήσιοι είχαν ανακοινώσει ότι η διάθεση των εισιτηρίων θ’ αρχίσει στις 11:45 την επομένη, οπότε τα μαγικά χαρτάκια έκαναν φτερά σε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες.
Θυμίζουμε πως την επόμενη αγωνιστική της Super League 2 η Καλαμάτα έχει ρεπό, ενώ η Κηφισιά υποδέχεται στις 05/04 στις 15:00 τον Πανιώνιο. Με πέντε αγώνες η Κηφισιά έχει 36 βαθμούς και η Καλαμάτα 35.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο
Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο
Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο
YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο
TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο
X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement
-->