Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η φάση των “16” του BCL, με τις ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση στην 8άδα να είναι πια γνωστές.
Η ΑΕΚ Betsson τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της και αυτόματα ξέρει πως θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας στα προημιτελικά που ακολουθούν. Αυτό που δεν ξέρει ακόμη βέβαια, είναι ο αντίπαλος.
Αυτός θα προκύψει μετά από κλήρωση, ωστόσο η Βασίλισσα ως γνωστόν, αποφεύγει τους πρώτους των άλλων τριών ομίλων, δηλαδή τις Ουνικάχα Μάλαγα, Τενερίφη και Νίμπουργκ.
Οι άλλες τέσσερις ομάδες που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους είναι (πέραν της «γνώριμης» Ντερτόνα την οποία δεν γίνεται να συναντήσει ξανά) οι Γαλατάσαραϊ, Ρετζιάνα και Ναντέρ , από τις οποίες και θα προκύψει ο αντίπαλος για τους κιτρινόμαυρους.
Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά των προημιτελικών είναι best of 3, δηλαδή όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες, θα πάει στο final 4. Αν όλα πάνε καλά και η Βασίλισσα τα καταφέρει, θα φιλοξενήσει την τελική φάση στο σπίτι της, τη Sunel Arena. H κλήρωση για τα προημιτελικά είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 28 Μαρτίου.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement