Η Βασίλισσα της Ευρώπης έχει στο στόχαστρο της εδώ και δύο χρόνια τον παίκτη της Λίβερπουλ, καταβάλλοντας οποιαδήποτε προσπάθεια για να τον αποκτήσει.
Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και ο ίδιος έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιανδήποτε ξένη ομάδα από τις αρχές του 2025.
Θυμίζουμε πως η Ρεάλ είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο, αλλά οι Reds ήταν αρνητικοί να τον αφήσουν να φύγει στο μέσο της χρονιάς.
Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Όρνστεϊν, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να κλείσει την υπόθεση όσο γίνεται πιο γρήγορα, με τη θητεία του 26χρονου στο Μέρσεϊσαϊντ να πλησιάζει στο τέλος της.
Με τη φανέλα των Κόκκινων έχει αγωνιστεί σε 349 παιχνίδια, έχοντας 22 γκολ και 87 ασίστ, με τον ίδιο να μην έχει μιλήσει δημόσια για το μέλλον του.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement