Ακόμα δύο γκολ πέτυχε ο Φραντζί Πιερό στο φιλικό της Αϊτής με το Αζερμπαϊτζάν στη νίκη με 3-0, φτάνοντας τα 30 με το εθνόσημο. Αυτή η επίδοση επιτεύχθηκε σε μόλις 37 παιχνίδια, με τον 29χρονο επιθετικό της ΑΕΚ να βρίσκεται στην τρίτη θέση των σκόρερ της χώρας του.
Έχοντας φτάσει τον Νοέμβριο τον Γκαι Σέινβιλ στα 28 γκολ, ο Πιερό έγινε… μύθος, καθώς πέτυχε ακόμα δύο τέρματα με την εθνική της Αϊτής και βρίσκεται μόνος στην 3η θέση. Μόνο δύο παίκτες βρίσκονται μπροστά του, ο Εμμάνουελ Σάνον με 47 γκολ και ο συμπαίκτης του Ντάκενς Νάζον, με 39.
Πολλά από αυτά τα γκολ ο Πιερό τα έχει πετύχει σε σημαντικά παιχνίδια για την εθνική του και κόντρα σε καλές ομάδες, δείχνοντας πόσο καθοριστικός είναι.
Πλέον ο 29χρονος στράικερ θα επιστρέψει στην ΑΕΚ με ανεβασμένη ψυχολογία, ενόψει των πλέι οφ που ακολουθούν και ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να τον… εκμεταλλευτεί για να μπορέσει να έχει ανάλογη πορεία και στους «κιτρινόμαυρους».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement