
«Ήταν δύσκολη η σεζόν του κλειστού τα έχω πάει χάλια. Το πάλεψα πάρα πολύ σήμερα. Για να βρω τη φόρα μου πήγα ενάμισι παπούτσι πίσω και πάλι έκανα μεγάλη επίδοση. Η τελευταία ήταν πολύ καλή προσπάθεια έχασα και την προσγείωση, αλλά ήταν άλμα για 8.50 μ. Δεν έχω κάνει πολλές προπονήσεις, γιατί ήμουν 10 μέρες άρρωστος, έπεσε η δύναμη μου. Πήγαινα προπονήσεις και ζαλιζόμουνα. Το πάλεψα.
Αυτό το στάδιο που είναι σούπερ σκληρό είναι καλό αν είσαι έτοιμος. Το μήκος δεν πήγε καλά, είχε καλό μέσο όρο αλλά δεν ήταν μεγάλα άλματα».
Για τους αντιπάλους του: «Περίμενα να πηδήξουν καλύτερα. Τους χειροκροτούσα γιατί ο αγώνας πήγαινε σε καλό επίπεδο τόσα άτομα 8,20 είχε καιρό να γίνει».
Τέλος για τη συνέχεια της σεζόν είπε: «Στον ανοικτό θα είμαι έτοιμος. Ξέρω ότι πρέπει να βρω μία καλή συνθήκη στον ανοικτό για να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ. Είμαστε σε καλό δρόμο. Μην σταματάτε να πιστεύετε σε μένα».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement