20.3
09:20

Μάκης Αγγελόπουλος: Στόχος να φέρει το Final-4 στη Sunel Arena, αν η ΑΕΚ προκριθεί

AEK1924.gr team
Μάκης Αγγελόπουλος: Στόχος να φέρει το Final-4 στη Sunel Arena, αν η ΑΕΚ προκριθεί

Ο ιδιοκτήτης της Βασίλισσας έχει ως στόχο να φέρει το Final-4 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Sunel Arena, υπό την προϋπόθεση ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση των playoffs

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος να φέρει το Final-4 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Sunel Arena, αν η ΑΕΚ καταφέρει να προκριθεί από τα playoffs. Ο πρόεδρος της Ένωσης έχει ήδη αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και προετοιμασίες για να εξασφαλίσει τη διοργάνωση στην ελληνική πρωτεύουσα. Το Final-4 είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 8-11 Μαΐου, αν και η τοποθεσία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια, η διοργάνωση φιλοξενούταν στην έδρα μιας από τις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν, με εξαίρεση την περασμένη χρονιά όπου το Final-4 πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι. Ο Μάκης Αγγελόπουλος επιθυμεί να φέρει το Final-4 για τρίτη φορά στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ να αναλαμβάνει την οργάνωση, κάτι που θα φέρει μεγάλο κόστος, αλλά και την πλήρη υποστήριξη των φιλάθλων της ομάδας.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Η ΑΕΚ, μετά την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στον όμιλο και το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs, αναμένει τις τρεις ομάδες που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει στα προσεχώς, καθώς η διαδικασία των ομίλων ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα. Την Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση για τα ζευγάρια των playoffs, και αν η ΑΕΚ προκριθεί, θα επιδιώξει να φτάσει στο Final-4.

Την πρόθεση του Μάκη Αγγελόπουλου επιβεβαίωσε και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, μέσω ανάρτησης του στα social media.

Advertisement