«Κλείδωσε» ως… κιτρινόμαυρη η πρώτη θέση του ομίλου της AEK Betsson BC στην φάση των «16» του BCL
Η οριακή ήττα (83-83) κόντρα στην Ντερτόνα δίνει στην Βασίλισσα την ευκαιρία να μπει με τους καλύτερους οιωνούς στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και εξηγούμε….
Πέρα του δεδομένου πλεονεκτήματος έδρας που εξασφαλίζει στην «μάχη» που θα έχει να φέρει εις πέρας με δύο νίκες, η AEK Betsson κατάφερε να αποφύγει με αυτή την πρωτιά ισχυρές αντιπάλους.
Μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής, πέρα από την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, την πρώτη θέση στους ομίλους τους έχουν εξασφαλίσει η Ουνικάχα Μάλαγα και η Τενερίφη, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο Group L, αφού Νίμπουργκ και Μούρθια παίζουν μεταξύ τους.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η ΑΕΚ θα αποφύγει δύο μεγαθήρια στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στο Final Four της διοργάνωσης.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement