Η Μίλαν φλέρταρε με μία ακόμα γκέλα φέτος, εντούτοις τελικά πανηγύρισε εντός έδρας νίκη εναντίον της Κόμο (2-1), στο ματς της 29ης αγωνιστικής της Serie A. Οι ροσονέρι αποκόμισαν ένα σημαντικό τρίποντο, στην προσπάθεια να αφήσουν πίσω τους το κακό διάστημα του πρόσφατου παρελθόντος.
Το 0-1 πέτυχε στο 33ο λεπτό ο Ντα Κούνια, με σουτ εκτός της περιοχής. Ο ίδιος έκανε το 0-2 στο 50′ αλλά για καλή τύχη της Μίλαν αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση.
Ο Πούλισικ υποδέχθηκε την μπαλιά του Ρέιντερς και με ένα δυνατό σουτ έκανε το 1-1 για τους ροσονέρι. Μετά από την ασίστ, ο δεύτερος, είχε και γκολ, αφού στο 75′ από το όριο της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΠΗΓΗ:sport24
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement