Στο συνέδριο, που διοργάνωσε η Sportad και φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, την Ομάδα μας εκπροσώπησε ως ομιλήτρια η Διευθύντρια Μάρκετινγκ, κυρία Γεωργία Σκορπίδα.
Η κυρία Σκορπίδα παρουσίασε τις δράσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί από τη «Βασίλισσα» σε κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο την τρέχουσα σεζόν, καθώς και τους στόχους της Ομάδας αναφορικά με ESG ζητήματα, για το μέλλον.
Το συνέδριο τίμησαν με τις ομιλίες και την παρουσία τους κορυφαία στελέχη και φορείς της ελληνικής και διεθνούς αθλητικής αγοράς.
Η ΑΕΚ Betsson BC θα βρίσκεται πάντα παρούσα σε ζητήματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement