13.3
16:33

UEFA: “Σωστά ακυρώθηκε το πέναλτι του Άλβαρες, αλλά θα εξετάσουμε την αλλαγή του κανονισμού”

AEK1924.gr team
UEFA: “Σωστά ακυρώθηκε το πέναλτι του Άλβαρες, αλλά θα εξετάσουμε την αλλαγή του κανονισμού”
Advertisement

Η UEFA φαίνεται πως πήρε την απόφαση να συζητήσει για την αλλαγή του κανονισμού της διπλής επαφής, με αφορμή το πέναλτι του Άλβαρες στο Ατλέτικο – Ρεάλ, τονίζοντας παράλληλα πως η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή.

Το βράδυ της Τετάρτης (12/3), η αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης, για το UEFA Champions League, βρέθηκε στο επίκεντρο όλων των φιλάθλων. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των πέναλτι, ο Χουλιάν Άλβαρες ευστόχησε, εντούτοις η εκτέλεσή του θεωρήθηκε άκυρη. Σύμφωνα με τον διαιτητή και τον VAR, ο επιθετικός έκανε διπλή επαφή και ως εκ τούτου η προσπάθειά του θεωρήθηκε άκυρη.

Η UEFA πήρε θέση για το εν λόγω περιστατικό, τονίζοντας πως σωστά ο ρέφερι του αγώνα πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση. Ωστόσο, από πλευράς της η διεθνής συνομοσπονδία τόνισε πως είναι πιθανόν αυτός ο κανονισμός να αλλάξει. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της UEFA θα συζητήσουν με αυτούς της FIFA και της IFAB, προκειμένου να διορθωθεί ο κανονισμός και να μην ακυρώνεται το πέναλτι αν δεν υπάρχει πρόθεση στη διπλή επαφή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->