Έχει πιάσει πάτο η Super League υπό την προεδρεία Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον δημοσιογράφο Άρη Ασβεστά να… ξεμπροστιάζει το σύστημα.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος καταγγέλλει πως η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίγκα ήταν copy – paste ενός κειμένου που είχε πρώτα δημοσιευθεί σε οπαδικό site του Ολυμπιακού.
Η καταγγελία – σοκ του Ασβεστά:
«Κατάφερα να κάνω ό,τι έπρεπε, ώστε οι 9 από τις 14 ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν τετραετές τηλεοπτικό συμβόλαιο, το μεγαλύτερο στην ιστορία τους! Και να πάρουν και προκαταβολή και αυτό χωρίς οι ομάδες να έχουν υποχρέωση, χωρίς να χρωστάνε τίποτα στον κ. Μαρινάκη.
Όπως έκανα δύο φορές με την χορηγία της Stoiximan. Δε θέλω ούτε ψήφους, ούτε φιλικά, ούτε τίποτα. Μόνο να δυναμώσει το ποδόσφαιρο και να πάρουν οι ομάδες με το σπαθί τους συμβόλαια σοβαρά και με χρονικό ορίζοντα!
Τώρα, σχετικά με τις προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, για να μη λέμε μπαρούφες και αερολογίες, σας καλώ τα 3 ή τα 5 εκατομμύρια που λέγατε να δώσετε στις 9 μικρότερες ομάδες σε εισαγωγικά, να τα στείλετε άμεσα για να μοιραστούν και να χαρούν και οι ομάδες. Στείλτε τα λεφτά κύριε Αλαφούζο εσείς και ο Ηλιόπουλος και μην είστε μόνο λόγια. Εγώ μιλάω με πράξεις, δε μιλάω με λόγια! Αφήστε τα λόγια λοιπόν και στείλτε τα λεφτά.
Να φύγεις και να πας να στείλεις τα λεφτά και εσύ και ο κύριος Ηλιόπουλος. Να μοιραστούν άμεσα. Όχι σαν τα άλλα που έταξε ο κύριος Ηλιόπουλος και τα περιμένει η ΕΠΟ ακόμα. Να τα δώσετε, αλλιώς θα ξεφτιλιστείτε ακόμα μια φορά. Μου θυμίζετε Μίκι Μάους με αυτές τις συμπεριφορές. Σοβαρευτείτε».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement