
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 της Φιορεντίνα στο πρώτο ματς για την φάση των «16» στο ΟΑΚΑ και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης, ενώ οι Ιταλοί δείχνουν γι’ ακόμα μια φορά ότι έχουν γίνει «πελάτης» των ελληνικών ομάδων.
Ο Παναθηναϊκός βγήκε νικητής στο χορταστικό ματς του ΟΑΚΑ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους “8” του Conference League, καθώς επικράτησε 3-2 της Φιορεντίνα.
Οι πράσινοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Σβιντέρσκι (5′) και Μαξίμοβιτς (19′), όμως η Φιορεντίνα ισοφάρισε με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά των Μπελτράν (20′) και Φατζόλι.
Στο 55′ όμως το τριφύλλι πέτυχε το τρίτο και καθοριστικό γκολ για την έκβασε της μάχης. Ο Σιώπης μοίρασε ωραία στον Τζούριτσιτς και ο Σέρβος έστρωσε στον Τετέ ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η ρεβάνς στο Αρτέμιο Φράνκι σε μια εβδομάδα μετά θα κρίνει την πρόκριση. Ο νικητής θα αναμετρηθεί στους “8” με τον νικητή του Τσέλιε – Λουγκάνο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement