02.3
10:50

Το πλάνο του Αλμέιδα για Ολυμπιακό

Κώστας Κοσικίδης
Το πλάνο του Αλμέιδα για Ολυμπιακό
Advertisement

Ο Αργεντινός τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές μετά την νροπιαστική ήττα της περασμένης Τετάρτης (26/02) και περιμένει να δει άλλο πρόσωπο απ’ την ομάδα του, σήμερα για το ματς του πρωταθλήματος.

Λίγες ημέρες μετά την βαριά και ντροπιαστική ήττα απ’ τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την ομάδα του Πειραιά, για το προτελευταίο ματς πρωταθλήματος της κανονικής περιόδου.

Η Ένωση επιβάλλεται ν’ αφήσει πίσω της, την τραγική εμφάνιση στο Φαληρικό γήπεδο και να σηκώσει κεφάλι, γιατί σήμερα με μια νίκη, θα μπορέσει να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ν’ αφήσει τον Ολυμπιακό δεύτερο στο -1.

Φυσικά, για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να μην δείξει η ΑΕΚ την εικόνα, που έχει δείξει μέχρι σήμερα, στα δυο προηγούμενα ματς με τους Ερυθρόλευκους στο ματς του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα και του πρώτου αγώνα για το Κύπελλο.

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν εμφανώς απογοητευμένος τις προηγούμενες ημέρες και συζήτησε, αλλά και δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του, πάνω στα -τραγικά- λάθη τους, αναλύοντας τι πήγε λάθος στο παιχνίδι της Τετάρτης, ξεκαθαρίζοντας ότι τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται και επ’ ουδενί δεν γίνεται να ξανά γίνουν.

Γι’ αυτό τον λόγο, έχει ζητήσει και σήμερα, η ομάδα ν’ ακολουθήσει το πλάνο της, που πιθανότατα να είναι αλλαγμένο σε σύγκριση με την Τετάρτη, ν’ αποφύγουν τ’ ανόητα και εύκολα λάθη, να εκμεταλλευτούν και να βρουν το γκολ, σε όποια ευκαιρία τους δημιουργηθεί, βγάζοντας ακόμα περισσότερο σήμερα, ένταση, πάθος και αυταπάρνηση για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Στα αγωνιστικά τώρα, η Ένωση δεν θα έχει και σήμερα στη διάθεση της, τους Γιόνσον, Οντουμπάτζο και πιθανότατα και τον Κοϊτά, αλλά θα είναι κανονικά στη διάθεση του, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος θα πάρει και φανέλα βασικού, ενώ εκτός απροόπτου θα μπει αποστολή και ο Αντονί Μαρσιάλ.

Η -πιθανή- 11αδα της ΑΕΚ

Πιο αναλυτικά, η ΑΕΚ θα παραταχθεί σήμερα με το 4-3-3, με τον Μπρινιόλι κάτω απ’ τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Ρότα, αριστερά ο Χατζισαφί με τους Βίντα και Μήτογλου στα στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή ο Σιμάνσκι, έχοντας μπροστά του, τους Πινέδα και Λιούμπισιτς, δεξιά στην επίθεση ο Ελίασον, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς και στη κορυφή της επίθεσης ο Πιερό.

Ωστόσο, ο Μήτογλου δείχνει να έχει ένα προβάδισμα για τα στόπερ, μετά την κακή εμφάνιση του Μουκουντί στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ και ο Λιούμπισιτς φαίνεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- πως κερδίζει στα σημεία τους Περέιρα και Μάνταλο, για να δώσει ταχύτητα και φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->