13.2
12:35

Πρωτοσέλιδο στην «A Bola» ο Παυλίδης: «Ελληνική κλάση»! (pics)

AEK1924.gr team
Πρωτοσέλιδο στην «A Bola» ο Παυλίδης: «Ελληνική κλάση»! (pics)
Advertisement

Ο διεθνής φορ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και αναδείχθηκε ως ο MVP της αναμέτρησης.

Ο Παυλίδης στο 48΄ διαμόρφωσε το τελικό 0-1 στο Πριγκιπάτο και έφτασε τα έξι γκολ την φετινή σεζόν στο Champions League, όντας ο πρώτος Έλληνας που καταγράφει αυτή την επίδοση στην σύγχρονη μορφή της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντώνης Αντωνιάδης στην πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό του Γουέμπλεϊ (1970-71) σημείωσε 10 γκολ, ενώ την σεζόν 2001-02 ο Μιχάλης Κωνσταντίνου με τη φανέλα του «Τριφυλλιού» σκόραρε έξι τέρματα.

Η A Bola φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδο της, τον πρώην παίκτη της Άλκμααρ γράφοντας: «Ελληνική Κλάση. Οι ‘Αετοί’ ανοίγουν την πόρτα της πρόκρισης στους ’16’ με ένα εκλεπτυσμένο γκολ του Παυλίδη».

Η Record κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα του Παυλίδη μετατρέποντας το σε «Pavlindo», που σημαίνει όμορφο (lindo), ενώ η Jornal de Noticias αναφέρεται στο «Άγγιγμα του Μίδα»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->