10.2
12:15

Πρώτος σε clean sheet ο… τρομερός Στρακόσια

AEK1924.gr team
Πρώτος σε clean sheet ο… τρομερός Στρακόσια

Ο Αλβανός γκολκίπερ βρίσκεται στην πρώτη θέση με τις ανέπαφες εστίες για το πρωτάθλημα.

Η θητεία του Θωμά Στρακόσια στην ΑΕΚ, δεν είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς η τεράστια γκάφα στο ματς με τη Νόα, στοίχισε επί της ουσίας τον αποκλεισμό στην ομάδα του Conference League.

Μετέπειτα, είχε κάποιες ακόμα στραβές στιγμές, αλλά το τελευταίο διάστημα, μ’ εξαίρεση το ματς με τον Παναθηναϊκό, έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει μεταξύ των διακριθέντων, όπως για παράδειγμα στη Τούμπα, αλλά και χθες σε καίρια σημεία απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο για τον Αλβανό γκολκίπερ της ΑΕΚ, είναι ότι βρίσκεται μόνος πρώτος με τα τα clean sheet της Super League, παρά τις στραβές που του έχουν τύχει.

Συγκεκριμένα, ο Στρακόσια βρίσκεται στην κορυφή της εν’ λόγω λίστας, κρατώντας 12 φορές ανέπαφη την εστία του, στα ματς της Super League, με τον Κωνσταντή Τζολάκη να τον ακολουθεί με 10 clean sheet, ενώ τρίτος είναι ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι και ο Χουλιάν Κουέστα με 9 clean sheet.

Έτσι λοιπόν, ο Στρακόσια παρά τις στραβές και την όποια κριτική έχει δεχθεί, έχει πετύχει κάτι πολύ καλό μέχρι τώρα, να τρέχει ως πρωτοπόρος την εν’ λόγω κατηγορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement