Σε ρυθμούς… Προμηθέα κινείται το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με την AEK Betsson BC να αναμετράται αύριο με την ομάδα της Πάτρας.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για αυτή την «μάχη» στην επίσημη σελίδα της Βασίλισσας, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να κάνει τα αυτονόητα και να προσέξει ιδιαίτερα τον αντίπαλο.
Αναλυτικά η δήλωση του Σάκοτα:
«Oι αγώνες με τον Προμηθέα τα τελευταία χρόνια τυγχάνει να έχουν πάντα μεγάλη σημασία, διότι αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο και στο Πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Ο Προμηθέας είναι πάντα ένας ισχυρός αντίπαλος. Ξέρουμε, ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς.
Ούτε αυτό, που κερδίσαμε πριν από μερικές ημέρες στο BCL ήταν εύκολο. Απλά, προς το τέλος κάπως δημιουργήσαμε τη διαφορά. Ο αντίπαλός μας έχει κάποιες απώλειες, αλλά οι παίκτες που ήρθαν, όπως ο Ντέιβις για παράδειγμα είναι τώρα από τους καλύτερους.
Θ’ αντιμετωπίσουμε μία καλοστημένη ομάδα. Ο Προμηθέας έχει αρχές σε ο,τιδήποτε κάνει, αμυντικά και επιθετικά. Πρέπει να τον «διαβάσουμε» σωστά και μέσα στον αγώνα, και όχι μόνο πριν από τον αγώνα. Περιμένουμε, ότι σε σχέση με το προηγούμενο μεταξύ μας ματς ο Προμηθέας κάτι θ’ αλλάξει στον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά βεβαίως αυτό θα πρέπει να το διαχειριστούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Σε κάθε περίπτωση, εμείς παρότι προερχόμαστε, όπως και ο αντίπαλος, από συνεχόμενα ματς, και έχουμε δώσει πολλή ενέργεια, θα πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο. Μπορεί το αυριανό, να μην εξελιχθεί σε τόσο ωραίο παιχνίδι, αλλά η σημασία της αναμέτρησης παραμένει μεγάλη».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement