Σύμφωνα με ουκρανικά Μέσα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι κρεμά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τον περασμένο Δεκέμβριο σε ηλικία μόλις 30 ετών, τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε να προπονείται με την Νίβα Τερνοπίλ, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ουκρανίας.
Έτσι, ο Νταντσένκο πήρε πίσω την απόφασή του και ετοιμάζεται να ξαναμπεί στους αγωνιστικούς χώρους, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τον Φεβρουάριο του 2023, όταν υπέστη τριπλή ανακοπή κατά τη διάρκεια προπόνησής του με την ομάδα της Ζόρια.
Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η μοναδική πολύ σοβαρή δυσκολία που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια, αφού το 2022 η σύντροφός του έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην Ουκρανία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement