Νέος προπονητής στην ΑΕΚ, ο τρίτος για φέτος, με την ομάδα να ανακοινώνει την πρόσληψη του Βασίλη Πανδή.
Πρόκειται για τον Έλληνα 48χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα της Ένωσης ως αθλητής στο παρελθόν, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στο τιμόνι των Αμαζόνων.
Στην πρώτη του δήλωση ως νέος τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην ατομική ποιότητα των αθλητριών της ομάδας, δηλώνοντας έτοιμος να κάνει τα πάντα για να επιτευχθούν οι φετινοί – αναθεωρημένοι – στόχοι της ομάδας.
Η δήλωση του Πανδή:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ΑΕΚ, ως προπονητής, μετά από πολλά χρόνια. Όταν είσαι μέλος μίας εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας, πρέπει πάντα να βάζεις υψηλούς στόχους και αυτό θα γίνει και τώρα. Υπάρχουν παίκτριες εξαιρετικά ικανές για να τα καταφέρουν. Υπόσχομαι πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, ούτως ώστε αυτοί οι στόχοι στο τέλος της χρονιάς να ευοδωθούν με τον καλύτερο τρόπο».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
Advertisement